Resultaten voor achterblijvers na detentie

 
 
achterblijvers na detentie
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
website laten maken den haag
Achterblijvers van gedetineerden in Kinderen en Jeugd by Ingrid Akkermans.
Kom dan zeker eens kijken op het forum/zelfhulpgroep In" detentie. Deze zelfhulpgroep is opgericht door een ervaringsdeskundige en professioneel hulpverleenster waar achterblijvers van gedetineerden ervaringen kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en indien noodzakelijk van psychosociale begeleiding gebruik kunnen maken. Daarnaast organiseert Ingrid Akkermans regelmatig workshops voor achterblijvers van gedetineerden en belangstellenden.
brandblussers
Vrouw van gedetineerde blijft achter zonder hulp ZorgWelzijn.
De Jong is na haar werkzame leven bij een facilitaire dienst een hbo-opleiding theologie gaan volgen bij het opleidingsinstituut Vrijzinnig Religieus Pastoraat te Bilthoven. Ik was eigenlijk altijd al geïnteresseerd in hoe het leven in detentie wordt geleefd. Als kind stond ik in Leeuwarden voor de gevangenis en vroeg mij af hoe mensen het hier zo lang konden uithouden.
ijskast
Stichting Achterblijvers Na Detentie STAND Veghel Oozo.nl.
De onderneming Stichting Achterblijvers Na Detentie STAND is gevestigd op Rembrandtlaan 17E te Veghel en is actief in de branche Maatschappelijk werk. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 70036802 en is gelegen in Bloemenwijk in de gemeente Meierijstad. Bij Stichting Achterblijvers Na Detentie STAND is 1 persoon werkzaam.
Links eMates.
Achterblijvers na Detentie. Besloten Facebook-groep voor familierelaties van gedetineerden. BONJO Belangenoverleg niet-justitiegebonden organisaties is een belangenvereniging voor ruim 70 vrijwilligersorganisaties, die zich inzetten voor gedetineerden, ex-gedetineerden en hun relaties. Je kunt bij BONJO terecht als bezoekt wilt, juridische informatie, hulp bij het vinden van nazorg en verzekeringen voor ex-gedetineerden.
Exodus.
Hulp tijdens en na detentie. Exodus Nederland is de grootste landelijke organisatie die met professionals en vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan ex-gedetineerden, gedetineerden en hun familieleden. Meer weten over de mogelijkheden? Hoe kunnen we helpen? Familie van gedetineerde. Waar kunnen we je bij helpen.

Contacteer ons