Zoeken naar klaverblad amsterdam

 
 
klaverblad amsterdam
Zoek en vergelijk Basisschool Het Klaverblad Onderwijsinspectie.nl.
De kwaliteit van het onderwijs op Basisschool Het Klaverblad in Amsterdam Zuidoost is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.
wehkamp
Home Basisschool Klaverblad.
Voor inschrijving op de voorschool kunt u rechtstreeks contact opnemen met telefoonnummer 020-5696893 of 020-5696872. Basisschool het Klaverblad heeft zijn deuren begin 2012 geopend. Daarmee is het Klaverblad de nieuwste school in Amsterdam Zuidoost en heeft het de beschikking over een modern gebouw.
loodgieteramsterdam
Kinderopvang Amsterdam Klaverblad Smallsteps.
Vind ik goed x. Bel ons gratis 0800 770 770 7. Vind een opvanglocatie. Laatst bezocht: Smallsteps Klaverblad Amsterdam. Feiten en cijfers. Nieuws Tarieven Beoordelingen van ouders. Opvangvormen en tarieven. Onze locatie Rondleiding aanvragen Meteen inschrijven Contact. WELKOM BIJ SMALLSTEPS Klaverblad.
slotenmaker amsterdam
Klaverblad schoolpagina.
Over deze school. Het Klaverblad verzorgt onderwijs op levensbeschouwelijke grondslag. Wij gaan uit van de culturele en levensbeschouwelijke diversiteit van onze leerlingen met de nadruk op kennis van de in Nederland gangbare opvattingen. Onze doelstelling is om kwalitatief goed onderwijs te geven.
Het Klaverblad Basisscholen Schoolwijzer Amsterdam.
Het Klaverblad verzorgt onderwijs op levensbeschouwelijke grondslag. Wij gaan uit van de culturele en levensbeschouwelijke diversiteit van onze leerlingen met de nadruk op kennis van de in Nederland gangbare opvattingen. Onze doelstelling is om kwalitatief goed onderwijs te geven. De leerwinst ligt op het Amsterdams gemiddelde en soms zelfs daarboven. Zowel onze school als de ouders willen goede kansen voor de toekomst van onze leerlingen. Wij zijn van mening dat samenwerking tussen ouders en school de leerlingen een optimale ontwikkeling kan bieden. Zodoende verwachten wij onze leerlingen een optimale opleiding te kunnen bieden, opdat ze in de toekomst een positieve bijdrage aan onze samenleving zullen leveren. Wanneer u uw kind aanmeldt op onze school, bent u verzekerd van een plek. E-mail deze school. Directeur: De heer M. 020 699 9655. Ja, deze vroegschool is verbonden met een voorschool. VVE Peuterspeelzaal Kofi Ne Amma. Aan het zoeken. Geen resultaten gevonden. Aan het zoeken. Geen resultaten gevonden. Onderwijs Consumenten Organisatie. Scholen op de kaart. Open Data API documentatie. Deze site is tot stand gekomen door de gemeente Amsterdam in nauwe samenwerking met de Amsterdamse schoolbesturen en scholen.
Amsterdam: Basisschool Klaverblad en 30 appartementen Janssen de Jong bouw.
Selecteer een pagina. Home Projecten Amsterdam: Basisschool Klaverblad en 30 appartementen. Amsterdam: basisschool Klaverblad en 30 appartementen. Deze brede school is inmiddels al enige tijd in gebruik door leraren en leerlingen. Basisschool Klaverblad biedt naast aandacht voor leerprestaties, tevens aandacht voor de omgang met elkaar, anderen en sportiviteit.
Klaverblad in Amsterdam Zuidoost Basisschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Klaverblad Amsterdam Zuidoost. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Klaverblad in Amsterdam Zuidoost. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Klaverblad Amsterdam Zuidoost.

Contacteer ons