Meer resultaten voor opsy ggze

 
 
opsy ggze
OPSY Professionals OPSY.
OPSY is een onderdeel van GGzE en werkt samen met Lunet zorg. OPSY biedt zowel poliklinische als klinische behandeling. OPSY richt zich op jongvolwassenen met een verstandelijke beperking IQ 70 of een laagnormale begaafdheid IQ 70-85, waarbij er sprake of een vermoeden is van psychiatrische problematiek.
website laten maken den haag
OPSY Home OPSY.
OPSY voor jou? OPSY biedt hulp voor jongvolwassenen met leermoeilijkheden en psychische problemen. Wij helpen je om weer vat te krijgen op je leven. Dat doen we door vast te stellen met welke problemen je te maken hebt diagnostiek en met behandeling.
cateraar
OPSY OPSY is geen VOF meer OPSY.
In goede samenwerking tussen Lunetzorg en GGzE is de VOF constructie, waarbinnen samengewerkt werd in het behandelaanbod voor mensen met LVB en psychiatrische problemen, ontmanteld. Dat betekent dat medewerkers die soms al jarenlang gedetacheerd vanuit Lunetzorg hun werkplek hadden bij OPSY, in dienst zijn gekomen bij GGzE.
whirlpool
OPSY GGzE. Facebook icon. Twitter icon. LinkedIn icon. YouTube icon.
OPSY helpt hen om weer vat te krijgen op het leven. Het is een samenwerkingsverband van GGzE en Lunet zorg. Website Lunet zorg. OPSY is er voor jou als je moeite hebt met leren en psychische problemen hebt waar je niet uitkomt.
OPSY Contact OPSY.
Klik op de B in het kaartje hiernaast om naar Google Maps te gaan. Daarin kun je een routebeschrijving opvragen. Grotere kaart weergeven. Film route naar OPSY Ambulant. Printversie Routebeschrijving OPSY Ambulant. Film route naar OPSY Kliniek. Copyright 2013 OPSY Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Colofon.
OPSY Wie zijn wij OPSY.
Zelf Management Training. Wie zijn wij. Ik ben cliënt bij OPSY. Training en Therapie. Praatgroep voor Ouders PROUD. Ik Ben Wie Ik Ben Cursus Meer Zelfvertrouwen. Korte cursussen Medicatie psychoeducatie. Zelf Management Training. Wie zijn wij. Ik ben cliënt bij OPSY.
OPSY Kliniek OPSY.
De kliniek van OPSY is op het terrein van de GGzE: De Grote Beek. Het adres is Dr. Wie werken er? Op de kliniek werken verschillende mensen: begeleiders, activiteitenbegeleiders, psychologen, psychiaters. Je krijgt wel vaste contactpersonen die met jou de behandeling volgen.
OPSY Werken bij OPSY OPSY.
Wie zijn wij. Ik ben cliënt bij OPSY. Home Over OPSY Werken bij OPSY. Werken bij OPSY. Bij OPSY werken onder andere: Psychiaters. Wij hebben ook stageplaatsen voor HBO-studenten en Masterstudenten Orthopedagogiek in hun laatste opleidingsjaar. Kijk hier voor meer informatie.
OPSY Stage bij OPSY kliniek OPSY.
Daarnaast beschikt OPSY kliniek over een team wat open staat voor stagiaires en erg betrokken is bij jou leerproces. Mocht je interesse gewekt zijn voor een stage binnen OPSY kliniek neem hierover contact op met het stage bureau van de GGZE.

Contacteer ons