Meer resultaten voor opleiding poh ggz eindhoven

 
 
opleiding poh ggz eindhoven
Poh Ggz-vacatures in Eindhoven april 2018 Indeed.nl.
Huisartspraktijk Knaeps Eindhoven. De praktijk bestaat uit 1 huisarts, af en toe een extra huisarts in opleiding, 2 assistentes, 1 POH somatiek, en 1 POH GGZ. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Huisartspraktijk Knaeps Vacatures in Eindhoven.
poh ggz
Vacature: POH-GGZ in combinatie met opleidingsplek Regio Tilburg.
Alle POH-GGZ worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund in hun functie en kunnen rekenen op goede begeleiding, opleiding en organisatorische aansturing. De inhoudelijke aansturing gebeurt door de huisarts onder wiens supervisie wordt gewerkt aan het leveren van gezamenlijke zorg aan de patiënt. Reageer op deze vacature! a hrefhttps//unimaas.wufoo.com/forms/wb47io10o2t28h/: titlehtml" formFill" out my Wufoo form/a. Vraag vrijblijvend informatie aan en maak kennis met de werkwijze van PRO Praktijksteun. Direct informatie aanvragen. Klik door het onderstaande overzicht voor extra informatie. Vacatures bij PRO Praktijksteun. Ontvang de nieuwsbrief. Maak een keuze.: Uw aanvraag versturen. Aanbod voor zorggroepen. Doorverwijsmodel Basis GGZ. Kom in contact met ons. A Hofstraat 167. 5641 TD Eindhoven.
website laten maken den haag
Praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk Fontys.
De cursus POH GGZ is geaccrediteerd voor 146 punten. Als je alle onderdelen van de opleiding met een voldoende afsluit, ontvang je een diploma van Fontys Hogescholen. Fliednerstraat 2, Eindhoven. Voor inhoudelijke informatie: Corrie Habraken, telefoon: 0650242151 Voor overige vragen: Cursistenadministratie, 08850 77022.
vloerkleden
Poh-vacatures in Eindhoven april 2018 Indeed.nl.
Huisartspraktijk Knaeps Eindhoven. De praktijk bestaat uit 1 huisarts, af en toe een extra huisarts in opleiding, 2 assistentes, 1 POH somatiek, en 1 POH GGZ. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Huisartspraktijk Knaeps Vacatures in Eindhoven.
Landelijke Vereniging POH-GGZ Aan welk opleidingsinstituut kan een opleiding tot POH-GGZ opleiding gevolgd worden?
De opleiding POH-GGZ is tot nu toe niet voor iedereen verplicht geweest, afhankelijk van vooropleiding, niveau of studierichting en GGZ werkervaring. Met de toename van POHs-GGZ en met de komst van het Functieprofiel 2014 wordt aangestuurd op wel standaard een POH GGZ opleiding voor startende POHs GGZ. Mede gesteund vanuit de ziektekostenverzekeraars. De LV POH-GGZ is nauw betrokken bij de ontwikkelingen en de kwaliteit van het scholings en opleidingsaanbod en houdt vinger aan de pols. Hiertoe wil de LV POH-GGZ toewerken naar een Keurmerk voor opleidingen tot POH-GGZ en heeft de LV POH-GGZ een kwaliteitsregister ontwikkeld, waarin POHs-GGZ zich kunnen registreren als POH-GGZ en accreditatiepunten kunnen behalen. De opleidingen, waarmee de LV POH-GGZ in de Structurele Adviesraad Opleiding POH-GGZ samenwerkt, zijn.: Breederode gelieerd aan Hogeschool Rotterdam. HAN VDO Arnhem/Nijmegen. Hogeschool van Amsterdam. Hogeschool Zuyd Heerlen. RINO Groep Utrecht. RINO Zuid Eindhoven.
POH-GGZ RINO Zuid.
Verpleegkundig specialist GGZ. U heeft de keuze de opleiding in één of maximaal in twee termijnen te betalen. Facturering In één keer betalen. In twee termijnen betalen. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Hartelijk dank voor het invullen van het formulier. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging. Plaats reserveren opleiding POH-GGZ. Hartelijk dank voor het reserveren van een plaats in de opleiding POH-GGZ bij RINO Zuid. RINO ZUID OPLEIDINGEN. GZ psycholoog KJ. GZ psycholoog VO. RINO PLUS NASCHOLING INCOMPANY. Trajecten op maat. RINO Zuid deelt. 5624 AD Eindhoven.
Poh-ggz-vacatures in Eindhoven april 2018 Indeed.nl.
De praktijk bestaat uit 1 huisarts, af en toe een extra huisarts in opleiding, 2 assistentes, 1 POH somatiek, en 1 POH GGZ. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Huisartspraktijk Knaeps Vacatures in Eindhoven. Gezondheidscentrum De Poolster Schijndel. 3 poh S en 1 poh GGZ.
Landelijke Vereniging POH-GGZ Vacatures.
Een afgeronde HBO opleiding in de richting van sociaal psychiatrische hulpverlening, kinder en jeugdpsychologie, orthopedagogiek, Sociaal Pedagogische Hulpverlening met GGZ-aantekening of POH GGZ met kennis van psychiatrie.; Ervaring in de kinder en jeugdzorg/-psychiatrie, dan wel de bereidheid om de POH-GGZ-opleiding te volgen.;

Contacteer ons