Meer resultaten voor ggz vacatures eindhoven

 
 
ggz vacatures eindhoven
Organisatie GGzE BrabantZorg.net.
GGzE biedt medewerkers een prettige en uitdagende werkplek en uitstekende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO GGZ. Je kunt gebruikmaken van diverse uitruilmogelijkheden op het vlak van arbeidsvoorwaarden en hebt uitstekende pensioenvoorzieningen. Ben je psychiatrisch verpleegkundige en wil je regelmatig van werkveld veranderen? Of wil je graag periodes van werk afwisselen met periodes van vrije tijd? Dan biedt de flex-/oproeppool mogelijkheden. Of zoek je vrijwilligerswerk? Dan ben je ook van harte welkom. Contactpersoon: wervingenselectie@ggze.nl of vrijwilligerswerk@ggze.nl. GGzE heeft een erkenning als praktijkinstelling voor meerdere specialistische opleidingen. Wij werken daarbij samen met verschillende opleidingsinstituten. De student/opleideling volgt theorielessen binnen het opleidingsinstituut en doet praktijkervaring op bij m.n. GGzE is een erkend stage-instelling voor de huisartsenopleiding en voor diverse MBO, HBO en Universitaire opleidingen. Regelmatig zijn er stageplaatsen en mogelijkheden voor afstudeerstages. Vragen en stageverzoeken met CV kun je sturen naar stagebureau@ggze.nl. Alle opleidingen worden mede gefinancierd door de Europese Unie. voor specialistische opleidingen: wervingenselectie@ggze.nl. voor stages: stagebureau@ggze.nl. Vacatures vacatures.length Vrijwilligerswerk vrijwilligers.length. Er zijn geen vacatures voor GGzE. Vacatures in gemeenten. Vacatures in Bergen op Zoom. Vacatures in Breda. Vacatures in s-Hertogenbosch. Vacatures in Eindhoven.
ggz amsterdam
Ik wil werken bij GGzE GGzE. Facebook icon. Twitter icon. LinkedIn icon. YouTube icon.
De huiselijke omgeving die GGzE cliënten biedt, maakt ook het werken aangenaam. We vertellen je graag wat het werken bij GGzE bijzonder maakt en welke vacatures we hebben voor toekomstige medewerkers, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en stagiairs. Bekijk onze vacatures en laat snel van je horen.
website laten maken den haag
Ggz-vacatures in Eindhoven april 2018 Indeed.nl.
Je hebt kennis van, en ervaring met GGZ problematiek is een vereiste; Je hebt 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur in de ambulante GGZ. 13 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Impegno Vacatures in Eindhoven.
RVS
JavaScript-fout.
ACTUELE VACATURES WerkenbijGGzE.
Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en nieuwste vacatures? Volg ons dan op Linkedin, Twitter en Facebook. Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld.
GGZ Vacatures in Eindhoven Vacatures.nl.
Voor deze functie: Kun je omgaan met weerstand van cliënten. Om te solliciteren heb je een account nodig. Je ondersteunt je cliënten bij de dagelijkse verzorging en in het. Blijf op de hoogte van de nieuwste GGZ vacatures in Eindhoven!
JavaScript-fout.

Contacteer ons